Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 16, 2020

Begrebet IoT står for Internet of Things og er i dag i rivende udvikling. IoT dækker over, at vi kobler ting eller enheder til internettet, hvilket skaber data, der ofte indeholder værdifuld viden, man som virksomhedsejer kan bruge til at udvikle forretningen.

IoT er allerede mange steder i vores helt almindelige hverdag, men som et begreb til forretningsudvikling, er det endnu nyt for mange i turismen.

Derfor taler vi i denne episode med Peter Nødbak, som er selvstændig rådgiver inden for teknologi og infrastruktur. Sammen med Peter taler vi om det potentiale, der ligger i IoT for mange turismevirksomheder, og vi dykker ned i konkrete eksempler fra branchen for at høre Peters bud på gevinsterne ved at implementere en IoT løsning.

Heldigvis behøver man ifølge Peter Nødbak hverken være teknologi-nørd eller opstarte et forkromet IT-projekt for at få gavn af IoT – i stedet handler det om at se mulighederne i at bruge teknologien til at skabe en adfærdsændring, der kan både gavne og udvikle forretningen.