Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 13, 2021

Parametre som bæredygtighed, fællesskab og outdoor-oplevelser fylder mere og mere i vores valg af ferie. Det skaber nye muligheder for campingbranchen, hvor mange pladser ligger naturskønt og indbyder til at skabe nye, naturnære oplevelser. Og de nye muligheder er velkomne, for skønt camping er populært, så har...


Sep 28, 2021

Hvornår har I sidst arbejdet målrettet med at styrke jeres digitale kompetencer i virksomheden? Tag med Tjek på Turismen til Silkeborg, hvor vi møder Heidi Lambertus, kreativ direktør i restaurantgruppen Dining Group, som fortæller om, hvordan de står styrket ved at tænke primært digitalt.

Heidi er deltager på...


Aug 16, 2021

Vi tager hul på en ny sæson af tjek på Turismen med at tale om startups og innovation – og mere præcist sætter vi fokus på outdoor. Naturen er nemlig helt generelt kommet på mode, og når nye målgrupper melder sig på banen, kan det skabe et markedspotentiale for iværksættere.

Med afsæt i...


Apr 28, 2021

Outdoor-aktiviteter på ferien er populære som aldrig før – en tendens som coronasituationen blot har forstærket. Det gælder også cykelturismen, men hvilke muligheder for forretningsudvikling rummer det, og hvad skal man være opmærksom på, når gæsten ankommer på to hjul?

Med afsæt i den syddanske geografi...


Mar 1, 2021

Tag sammen med os og Jarle Kondrup fra Innovation Lab på besøg hos Michael Madsen, der ejer af Jyllands-Akvariet. Vi får en snak om at bruge idéer og innovation til at videreudvikle forretningen – så tilbuddene i turismen forbliver aktuelle for fremtidens gæster.

Idéerne står i kø hos Michael i Thyborøn, og...