Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 16, 2021

Vi tager hul på en ny sæson af tjek på Turismen med at tale om startups og innovation – og mere præcist sætter vi fokus på outdoor. Naturen er nemlig helt generelt kommet på mode, og når nye målgrupper melder sig på banen, kan det skabe et markedspotentiale for iværksættere.

Med afsæt i innovationsprogrammet TourismX Challenge Outdoor, der henvender sig specifikt til startups i branchen, tager vi denne gang til Hvide Sande for at besøge én af programmets deltagere - surfskolen Blue Spirit.

Her taler vi med Jacob Lassen, der sammen med sin medstifter Robert Rohwedder står bag Blue Spirit. Udover at være en mobil surfskole har Blue Spirit som målsætning at gøre surf tilgængeligt for mennesker med handicap. Det taler vi med Jacob om, som også fortæller om deres rejse fra idé og passion til forretning.

Vi har også besøg af Heidi Dahl Larsen, som er innovationskonsulent hos Dansk Kyst- og Naturturisme, og spørger Heidi om, hvorfor innovation er så vigtigt for turismebranchen, og hvordan man helt konkret kan arbejde med det. Og ikke mindst så er episoden krydret med masser af gode råd til andre iværksættere fra både Heidi og Jacob.

Stinne Skov Bergholt er ny medvært på podcasten og vil i den kommende sæson sammen med Cathrine Laursen invitere ildsjæle, eksperter og erhvervsaktører til samtaler om aktuelle emner inden for turismen.