Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 29, 2020

Corona-nedlukningen ramte dansk turisme bredt. I denne episode gør vi dig klogere på, hvad en af Danmarks største attraktioner, Djurs Sommerland, gjorde før, under og efter nedlukningen.  Hvordan styrer man en attraktions-sværvægter som Djurs Sommerland igennem en usikker corona-tid?

Du kan møde Henrik B. Nielsen, administrerende direktør i Djurs Sommerland, der sætter perspektiv på de mange udfordringer ved at udskyde sæsonstarten og håndtere de over 600 sæsonansatte. Han fortæller om nogle af dilemmaerne om, at der skal være afstand og mulighed for spritte hænderne af, men også udfordringen med at forudsige gæstetallet på grund af krav om 4 kvadratmeter pr. gæst.

Hvordan begynder man sæsonen lidt senere end normalt med et hav af restriktioner og nye, uvante bookingsystemer – og hvordan fastholder man den gode gæsteoplevelse i et sommerland, hvor folk kommer for at have det sjovt, samtidig med at man overholder sundhedsmyndighedernes skiftende krav, stramninger eller lempelser på en masse regler.