Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 25, 2020

De fleste turister kender gæsteservicebogen fra feriehuset eller hotelværelset. En mappe fyldt med praktiske oplysninger, som du skal bruge for at få et godt ophold. Men den tager tid for receptionisterne at holde ajour, og indeholder ofte mere end rigelig information. Derfor kniber det nogle gange med at huske detaljerne, når man som gæst skal bruge informationen.

Det har DigitalGuest fundet en løsning på med en digital gæstebog, og det virker for hoteller, feriehuse og testes nu også på flere campingpladser i et pilotprojekt. Lyt med, når administrerende direktør Christian Markedal fra DigitalGuest fortæller om løsningen, som er en løsning, der ekspanderer fra Danmark til hele verden.

Hør erfaringerne fra én af de campingpladser, der har været med i projektet, når Inge Vestergaard, medejer af Blokhus By Camping, fortæller om deres erfaringer med at prøve DigitalGuest. Inge kan berette om en mere effektiv drift, færre misforståelser for gæster og en øget gæstetilfredshed, fordi gæsterne har alle deres informationer på telefonen i lommen.

Den digitale gæstebog sparer papir, administration og øger gæstetilfredsheden, og så finder vi også ud af, at det ikke kræver de voldsomme tekniske færdigheder.