Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 5, 2020

Giv dine gæster tre tilbud før, under og efter deres besøg. Så enkelt kan 3+3+3 modellen forklares, når man taler med Kasper Møgelvang fra Orange Elevator.

Det gør vi i denne episode af Tjek på Turismen, hvor vi sætter spot på de enkle ting, som du kan gøre for at øge omsætning på dine gæster. Nogle fokuserer på, at de skal have flere gæster, men dagens gæst forklarer, hvorfor man skal øge omsætningen på de gæster, man allerede har på besøg.

Det handler i bund og grund om at øge servicen: Når gæsterne booker overnatningen, har du tre tilbud klar til dem: Måske tilbyder du at booke et bord i restauranten, reservere cyklerne til næste dag eller booke en plads på bussen til en attraktion. På samme måde har du tre tilbud til gæsterne under deres ophold, og du har tre tilbud efter opholdet.  

Vi ser nærmere på, hvordan hoteller, attraktioner og campingpladser har brugt Kaspers rådgivning, og vi spørger ham også, hvor langt man kan gå? Finder vi det måske for anmassende, at vi bliver tilbud alt muligt, når vi booker –og at vi også får tilbud undervejs og på vej hjem. Eller taler erfaringen for det modsatte, hvor folk accepterer det som en service, der giver værdi.

Kasper kommer i denne podcast med konkrete eksempler fra virksomheder, som han har arbejdet med, og han giver råd og vejledning til en proces, som ikke behøver at tage lang tid, men kan øge indtjeningen. Læs mere om hans firma på orangeelevator.com

Lyt til alt det i denne episode af Tjek på Turismen, som er en podcast skabt i samarbejde mellem Erhvervshus Sydjyllandog Dansk Kyst- og Naturturisme, med den fælles ambition og lyst til at bringe ny viden, inspiration og gode råd til dig, som lever for og af turismen.