Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 16, 2020

Begrebet IoT står for Internet of Things og er i dag i rivende udvikling. IoT dækker over, at vi kobler ting eller enheder til internettet, hvilket skaber data, der ofte indeholder værdifuld viden, man som virksomhedsejer kan bruge til at udvikle forretningen.

IoT er allerede mange steder i vores helt almindelige...


Nov 25, 2020

De fleste turister kender gæsteservicebogen fra feriehuset eller hotelværelset. En mappe fyldt med praktiske oplysninger, som du skal bruge for at få et godt ophold. Men den tager tid for receptionisterne at holde ajour, og indeholder ofte mere end rigelig information. Derfor kniber det nogle gange med at...


Oct 27, 2020

Når vejrudsigten siger vestenvind på Rømø, skal der flere på arbejde på Café Fru Dax. Så stiger salget af is nemlig i caféen. Det ved de nu, fordi et nyt Big Data projekt bekræfter mavefornemmelse og gør øens turistaktører i stand til at planlægge efter fakta frem for fornemmelser.

På Rømø er en lang...


Sep 29, 2020

Corona-nedlukningen ramte dansk turisme bredt. I denne episode gør vi dig klogere på, hvad en af Danmarks største attraktioner, Djurs Sommerland, gjorde før, under og efter nedlukningen.  Hvordan styrer man en attraktions-sværvægter som Djurs Sommerland igennem en usikker corona-tid?

Du kan møde Henrik B....


Aug 31, 2020

Caféer og restauranter blev hårdt ramt af corona-nedlukningen. 2 ud af 5 restauranter mistede 75 procent af omsætningen ifølge tal fra Danmarks Statistik.

Det tvang mange restauratører til at gå nye veje. Det gjaldt også Porsborgs, som har bygget sin forretning op omkring madoplevelser i Ribe. Bjarne Christensen,...